Alla inlägg den 24 april 2020

Av maria tafvelin - 24 april 2020 05:18

Fredag morgon. 3 plusgrader och molnigt. 


Igår lagade jag lite olika roliga grejer till lunch. Jag hade kvar 3 klumpar pizzadeg i kylen från i tisdags, så jag bakade ut i långpanna. På dem hade jag en tomatsås gjord på krossade tomater och mixade kidneybönor, tillsammans med lite olja och oregano. Ja, plus ost då förstås. Samma tomatsås på skivad zucchini, samt ost, som jag gratinerade i ugnen. Det blev jättegott. Jag gjorde "breadsticks" alltså, skar grötbröd i stavar, sprinklade olivolja över, och kryddade med mynta, och körde en stund i ugnen så att de torkade. Fetaoströra och en dippsås på grekisk yoghurt, lime och honung, och en broccolimos med apelsinskal och lime. Jo just ja, jag hade köpt falafel åxå. Det var "vegetariska tuffa tapas" som jag döpte allt till i menyn :)


Direkt efter jobbet åkte jag och besiktade bilen

 

Spegelblankt papper :)  


Idag bjuder jag på ost/skinkpaj :)


Tänk ... jag har redan jobbat nära 8 månader på Utflex. Tyvärr tar det ju slut till jul, alltså, om typ 8 månader, då kommer hon jag vickar för. Det känns supertråkigt att det tar slut, men jag hoppas få fortsätta jobba med matlagning på det här sättet , dvs hitta på egen meny. Men ... allt har ju en tendens att ordna sig, så det gör det förmodligen den här gången åxå :)


Nä, nu tror jag att jag ska sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken, ropa ner hundarna och ge mig ut i fågelkvittret :)   Ha en superbra fredag, gör nåt värt av dagen!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards