Alla inlägg den 1 april 2020

Av maria tafvelin - 1 april 2020 05:21

Onsdag morgon. Har ingen aning om temeperatur. Varför? .... jamen vafan .... när jag vaknade och svepte av morgonmelodin på telefonen, så sa telefonen att jag behövde slå in koden för att låsa upp telefonen. Det brukar ju vara lösenordet man valt själv, men efter att ha tryckt det 2 gånger och det var felaktigt, fattade jag att det var koden till sim-kortet. Hade en chans på mig, och naturligtvis slog jag in fel, så jag måste slå in PUK-koden. Vilken jävla puk-kod ... fniss. Nämän, så nu sitter jag och väntar på min tur på Halebop-chatten, för att få tag på PUK-koden. Nu är det ju så att de har skurit ner på personal pga corona, så väntetiderna är längre än normalt. Naturligtvis. Hoppas komma fram innan det är dags att åka på jobbet. 


Igår var det en klassiker på lunchbordet på förskolan. Blodpudding, bacon, rivna morötter och lingonsylt. Lingonsylten kokade jag i förrgår. Idag blir det lite rester från kyl och frys. Oftast är det ju på fredagar man kör rester, men det funkar ju lika bra mitt i veckan tänker jag. 


Efter jobbet åkte jag och hämtade Otto på förskolan, sedan åkte vi hem  till mig. Jag släppte ut hundarna och vi var

ute på gården en stund med dem, sedan gick vi in. Otto var på ett strålande humör, jag tog på honom klippskynket och han satt alldeles stilla medans jag klippte, han röjde runt i kökslådorna i vanlig ordning, drog upp några hundselar ur byrån i köket och slet dem runt runt medans han tjollrade, var på allmänt gott humör. Jag hade en matlåda i frysen kvar som jag lagat  åt honom, den åt han med god aptit. När han precis ätit klart kom Hannah och Robban över så att han fick visa hur duktig han är på att åka ruchkana däruppe på sitt rum :)  Han visade rätt många gånger :)  Sedan hann vi inte så mycket mer så kom Pernilla och hämtade honom. 


Nu är jag på köplats 10. När jag startade för 20 minuter sedan var jag på köplats 17. Kan till och med bli lite småkort om tid för morgonrunda om det inte rappar på en aning... fniss. 


Hörrni .... det här med hämtpizza på fredag. Jag har 34 beställda pizzor, och fick igår börja neka beställningar, men sa åt dem som ville beställa att jag kommer att köra en fredag i månaden. Kul att det blev så positivt :)  Det blir en småsvettig fredagafton ... fniss. 


Idag ska jag göra pizzadeg, bäst att sätta igång i tid. De får ligga i kylen och kalljäsa fram till fredag, det blir perfekt. Nu är jag på köplats 7 och ska gå in och hämta påfyllning i kaffekoppen. Tofflorna och morgonrocken får sitta på ett tag till,för jag hoppas hinna få hjälp med koden innan jag måste sparka av mig/hänga upp. Ha en superfin onsdag. Ta ert ansvar i coronatider, DET är värt MASSOR, inte bara för dig själv. 


Gomorron 

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards