Alla inlägg den 3 mars 2021

Av maria tafvelin - 3 mars 2021 07:19

Onsdag morgon.2 plusgrader och jamen, halvklart typ. Ska kanske regna en skvätt på förmiddagen enligt en av väderapparna. 


Igår gjorde jag något som gör att jag känner mig väldigt lätt om hjärtat. Riktigt glad och tillfreds faktiskt. Jag vet, det låter ju helkorkat och många måste ju tycka att jag är helt knäpp ... men .... fniss ... må så vara. Jag sa till chefen att jag INTE vill ha förlängning när min anställning går ut den sista mars. Ja, jag har fyllt 55 och ska vara glad över att ha fått jobb överhuvudtaget ... men .... nä. Hela mitt väsen har skrikit, i princip sedan första dagen på det nygamla jobbet, och det har inte varit positiva ord som skrikits. Nu kan jag åka till jobbet och veta att jag räknar ner dagarna, det gör allt genast lättare :) Chefen blev förvånad, och hade nog tänkt ge mig förlängt, men blev glad över att jag sa till i god tid.

- Vad ska du göra då?  fick jag frågan.

- Hoppas få jobb som förskolekock, blev svaret. Självklart måste jag söka andra jobb åxå, men jag har stor tilltro till att det löser sig :)


Det här fotot fick jag upp som minne från 3 år sedan

 

Lilla underbara Molly och Theo <3  


Fåglarna kvittrar, solen skiner. Igår skrev jag att det verkade blåsa mindre än vad det gjorde i måndags... jag hade fel ...fniss. Det blåste faktiskt rätt ordentligt, blev jag varse när jag kom ut. Vi får helt enkelt se hur det står till med blåsten idag :)  Det är nämligen dags att sparka av tofflorna och hänga upp morgonrocken, tämja frisyren, då jag la mig direkt efter duschen igårkväll, med blött hår ...ge hundarna mat och ge sig ut på morgonrunda :)


Ha en superfin onsdag- Kom ihåg - fyll dagen med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards