Alla inlägg den 4 mars 2021

Av maria tafvelin - 4 mars 2021 07:28

Torsdag morgon. 4 minusgrader, men känns enligt appen som minus 10. Nåja, sol är det i alla fall :) Trafiken i fågelmatsbuffén har mattats betydligt här i slutet vilket väl betyder att de inte behöver stödet lika mycket nu. Skönt att ha hjälpt dem när det varit som tuffast för dem i alla fall :)


Eftersom det är torsdag, börjar jag kl 10.00 och slutar 18.30  Hoppas slippa övertid, då jag är tillräckligt slut ändå. Vet ju dock att torsdagar är veckans tuffaste dag, och ofta blir man kvar till 20.00 eller till och med längre. Jag brukar ha med mig något extra gott till lunch, och köpa med mig en läsk (cola zero har det varit många gånger ... tror jag tar en trocadero zero idag)  Igårkväll hettade jag upp stålet och gjorde pizza att ha med mig idag :)


Alltså, min dator. Nuförtiden är det inte bilarna som jävlas, det är datorn ... fniss.  Många gånger har jag ju gett upp bloggandet på morgonen, för datorn har varit så sjukt seg. Nu är det ett tag sedan den var seg faktiskt..... men nu har den blivit olydig istället. Så länge jag skriver på, så funkar det, men om jag tex sätter mig och läser norran (på telefonen) så att det blir en stunds paus i skrivandet .... nä, då har muspekaren(ja, det här strecket som blinkar) förvandlats till en pil, som inte går att prata med. Det går lixom inte klicka tillbaka muspekaren, och då går det heller inte skriva. Mycket märkligt, men på en stund kommer den tillbaka. Fattar ingenting .. fniss


Bäst hålla igång skrivandet så att det inte stannar igen :)


Teet är uppdrucket, nu ska jag strax gå iväg och sparka av tofflorna och hänga upp morgonrocken, ge hundarna mat och komma iväg ut på morgonrunda. Jag hinner ju en längre sväng idag :)


Ha en superfin torsdag. Tänk så mycket ljusare det är nu, ljust på morgonen och ljust länge på aftonen. Härligt!

Fyll dagen med nåt värt!


Gomorron



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards