Alla inlägg den 15 mars 2021

Av maria tafvelin - 15 mars 2021 07:08

Måndag morgon.4 minusgrader och helgrått. Vi är redan i mitten av mars och det gäller att ta tillvara varenda dag, så att man hinner med. 


I lördags var jag och köpte mig lite vårkänsla

   

Trevligt med lite blommor :)


Igår var det ju jobb i vanlig ordning, så även idag. Vaknade med ett ryck nu på morgonen och trodde jag glömt ställa alarmet, det var så ljust ute. Det visade sig att klockan var 6.45 och jag har alarmet på 07.00  Jag har hunnit få i mig halva koppen te, känner mig trött ... men det brukar ju lätta när man kommer ut på morgonpromenad. Tänker att det blir nog skogsrundan även idag. 


Läser en insändare i Norran. Jag skrev ju häromdagen att en insändarskribent noterat att mångahar svårt att  öppna plastpåsar vid frukt&grönt i butikerna, då man inte ska slicka på fingrarna i och med pandemin. Hen föreslog butikerna att ha en fuktad svamp som kunderna får dutta fingrarna i, för att lättare få upp plastpåsarna. Idag är det en som skrivit en insändare om hur dålig idé det var med fuktad svamp. "För mig är en blöt svamp en virusspridare. Själv köper jag sällan plastpåsar, men om jag måste så spottar jag på fingrarna" Jag gissar att skribenten menar att hen inte slickar på fingrarna, utan spottar istället ... då är det ingen fara. 


Igår kväll friterade jag ett kycklinglår i min nya Airfryer för att ha i matlådan idag. Jag vill kolla hur resultatet blir om man har det i matlådan, om det blir saggigt eller om det funkar. Till det blir det ris och en skaplig bytta sallad. 


Nej, nu börjar det vara dags att sparka av tofflorna och hänga upp morgonrocken. Teet är uppdrucket och hundarna har kommit ner och lagt sig i soffan i avvaktan på frukost och promenad. Ha en fin måndag, ta tillvara på dagen och fyll den med nåt värt! Att köpa en vårblomma eller en bukett tulpaner, kan vara en värd grej :)


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards