Alla inlägg den 6 april 2021

Av maria tafvelin - 6 april 2021 07:14

Tisdag morgon. 5 minusgrader och strålande sol. Igår snöade det ju, men det har tinat bort, vilket man ju förstod att det skulle göra. Nu blev det ju så att jag skottade ändå, men det var ju mest för att få bort råttan som kom och åt från marken under fågelmatsbuffén. Jag föste ihop de frön och skal som låg på marken, samt hackade sönder de gångar i snön som råttan gjort. Hoppas den håller sig undan nu.


Jag bjöd ungdomarna på lunch igår. Otto hängde med hit, men han stannade inte över lunchen, utan pappa Mattias kom och hämtade honom för att äta lunch där. Det blev räksoppa, kycklingsoppa, räkcheesecake och nybakt mjukt bröd. Satt väl riktigt bra tycker jag. 


Idag ska jag ner på stan och köpa  hundmat, svänga förbi på bageriet och lämna tillbaka nyckeln, sedan har jag inte skissat upp fler planer, det får vara öppet. Ja, Arbetsförmedlingen kommer att ringa någon gång i afton, jag anmälde mig ju arbetslös i fredags. Jag har sökt några jobb, det ena fick jag inte, och det andra får jag nog veta i slutet av månaden. Men, det kommer nya jobb hela tiden, så det kommer att ordna sig :)


Läst Norran och aftonbladet, skummat genom facebook, nu känner jag mig uppdaterad :)  Dags att sparka av tofflorna och hänga upp morgonrocken. Ha en fin tisdag, fyll dagen med nåt värt!


Gomorron



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards