Alla inlägg den 3 augusti 2021

Av maria tafvelin - 3 augusti 2021 09:09

Tisdag morgon. 13 grader och klarblå himmel. :)  Igår morse hade jag tänkt skriva ett inlägg, men datorn var så jädra bråkig så jag la ner. Idag verkar den på bättre humör :)


Ser nu att jag inte bloggat på nästan en hel vecka, har det hänt förut?  Lediga dagar har jag spenderat på hotellet, ska snart åka dit idag åxå. Under helgen har jag jobbat, det har varit mycket folk. Jag har lyckats byta några pass framöver, från eftermiddag till förmiddag, på så sätt kan jag hinna på hotellet ett par timmar efter jobbet på Kajutan, och den sista helgen i augusti skulle jag egentligen jobba, men Björn var schysst att ta den jobbhelgen åt mig. 


Igår var jag och Anna på shoppingtur igen. Vi åkte och köpte en sous vide, vacuumförslutare, matberedare, stavmixer, 80 nya vinglas ... ja, det var väl det. Fulla bilen med grejer :)  Nya ugnen står på plats nu åxå 


 

      

När jag kom hem igår afton, la jag en beställning till svensk cater, nu gäller det att börja fylla upp förråden och skafferiet. På söndag ska det provlagas lite mat är det tänkt, och den 19:de är det middag för en styrelse, så det rör på sig. 


Till middag igår blev det spagetti med en enkel korvsås. Skar falukorv i små tärningar, fräste dem tillsammans med finhackad gul lök och vitlök, på med krossade tomater och lät det puttra medans spagettin kokade. kryddade med oregano och timjan, salt och peppar. Det blev riktigt gott

Hundarna har varit ute, jag har varit över hos Hannah och Robban en stund, nu blir det brunch, sedan drar jag iväg på hotellet. Ha en superfin dag, se till att fylla den med nåt värt!


Gomorron


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards