Alla inlägg den 12 augusti 2021

Av maria tafvelin - 12 augusti 2021 18:37

Torsdag eftermiddag. 22 grader "mestadels soligt"


I morse när jag vaknade kl 8, kände jag - nu mår jag som vanligt. Den här effekten av vaccinet, är borta ur kroppen. Det var så himla tydligt. - nu är jag som vanligt. Jag kan nu förstå, ungefär hur jag skulle mått, om jag fått covid ... fast, det kanske skulle hållit i sig i typ en vecka eller två. Tack, det räckte med två dygn!


Underbart att kliva upp och må "som vanligt". Alla Gör inte det. Alla kliver inte ens upp. Jag blev helt bestört när jag på fb fick se att fina, fina, fina Louise, somnat in ... Jag har svårt att greppa det ... alltså, vi kommunicerade ju bara för några dagar sedan via fb. Louise var en sådan person som alltid hade något fint att säga. Alltid. Tisdag.Det var den dagen då  det skrevs på hennes fb, via dotter,att hon inte finns längre.Fan FAn.FAN . Jag hade ju planerat att överraska henne med en blombukett igen, som jag gjort tidigare ... som hon uppskattade så mycket. Bara en liten, fin bukett, med  ord som typ: Tänker på Dig. Inget mer. Inget större. Bara - Jag tänker på dig.  Jag hann inte.

 På förmiddagen idag, gickjag en runda med hundarna. Eftersom jag vaknade och kände mig "som vanligt", tog jag , överlycklig en morgonrunda, gick över till Hannah på en kopp kaffe, sedan hem till mig igen ... men ... när det spritter i benen, blev det ytterligare en liten promenad, innan jag skulle iväg på hotellet. När jag gått  förbi postlådorna ... såg jag ambulansen på byavägen, utanför en av grannarnas hus. När Jag passerade, KÄNDE jag stämningen, och såg att några stod och grät. Känslan var att Det här är inte bra. Det här är INTE något som ambulansen kan göra något åt. 

Gick hem, lämnade hundarna .. åkte på hotellet ... provlagade en rätt... japp, DEN blir den :)  Massor med surr, beställningar, ja ni vet ... det är så himla mycket just nu, kring restaurangen. Alltså ... Kökschef ... Sug på ordet!!

 När jag körde hem .... och passerade grannen .... då bar de precis ut kistan till bårbilen. DÅ... kom kom lixom en Massa känslor. Klarar inte av att skriva ner alla just nu. Det blev för mycket. För många.

Nåt Värt, kan vara - prata med dina nära. Orkar du inte prata, skriv ett sms , typ - hej, jag tänker på dig. bor du nära - plocka en bukett blommor, en näve gräs, vad som helst...kör ner i ett glas vatten och bär över. Tänk bara tanken - Någon kommer över med en näve gräs i ett glas , och säger - Hej, jag uppskattar dig !  Alltså ... vad skulle DU tänka? Behövs det mer? 

 Vet inte ... men ... tjing så länge

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards