Alla inlägg den 9 augusti 2021

Av maria tafvelin - 9 augusti 2021 08:01

Måndag morgon. 16 grader och ... jag tror inte att det regnar precis NU, men det verkar ska göra det fram tills mot eftermiddagen, då verkar det ska klarna upp några timmar, för att sedan börja regna igen under natten. Regnet behövs!


Det har varit hektiska dagar, i kombination med en otroligt seg dagtor, som gjort att bloggen varit tyst. Flera morgnar har jag suttit här vid datorn, men det har varit lögn i helvete att åstadkomma något. Vi får se ifall jag kommer så långt som att publicera inlägget, eller om datorn bara lägger ner. 


Här blev det en paus på en timme ... fniss. Först ringde Therese från jobbet, sedan ringde Pernilla .... och jag hann glömma bort att jag inte bloggat klart, så jag gick ut med hundarna :)


Lördagen, vilken underbar dag! Hannah fyller ju 30 år den 19:de, men överraskningsfesten gick av stapeln i lördags. Kl 10 kom både Benny och Therese, samt Pernilla och Pehr. Det blev lite tävling, Hannah skulle packa grejer åt Robban, och tvärtom. Allt från muggar till snöskyffel och grill .... Massor med saker

   

Strax innan 12 blev de inputtade i en liten bil, med packning och allt, för avfärd ner på stan där ett helt gäng väntade på restaurang Rustiq. Där åt de lunch, för att sedan dra iväg och paddla i älven några timmar. Själv stannade jag kvar och fixade bord, stolar , dukning och pynt i Hannah och Robbans inglasning

 


  När hela gänget var samlat igen, och maten hämtad (catering från "tyske kocken") blev det mat

 

Efter  maten blev det lekar, skratt, mingel och bara så fantastiskt trevligt! Vädret helt perfekt ... Allt var så himla perfekt

 

Älskade lilla gumma <3


Strax ska jag dra iväg för att få andra dosen vaccin, sedan åker jag på hotellet. Idag ska det lagas lite mat för att prova grejerna :)


Ha en superfin måndag. Fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards