Alla inlägg den 14 augusti 2014

Av maria tafvelin - 14 augusti 2014 10:50

Idag är jag ledig :)  I morgon är jag ledig :)  på lördag är jag ledig :)    Sen blir det nog skönt att komma tillbaka på jobbet :)


Äntligen är det mer angenäm temperatur ute. Det var 19 grader när jag gick morgonpromenaden på en timme, och det var ju fullt tillräckligt för att börja svettas .... fniss.  Idag blir det nog att träna hund för hela slanten. Kl 11.30 ska jag ta med Kelly och möta upp hon i vardagslydnadsgruppen som behöver lite extra hjälp. Hon var med igårafton på kursen och jag hade sagt åt henne att hon skulle hålla sig längst bort på kortsidan med sin hund. Förra gången blev det alldeles för svårt för hennes hund, hon har en stark goldentik, så hon blev dragen i gruset några gånger.  Jag hade åxå sagt åt henne att om det blir för svårt, att hon inte ens kan få kontakt med hunden på det avståndet från oss andra, då skulle hon gå hem och vi skulle träna tillsammans några fler gånger innan hon kom in i gruppen igen. 


Det gick superbra igår för henne. Hon höll sig på det avstånd som hennes hund klarade av, och hon kunde utföra de moment vi gjorde, fast hon höll sig på sin kant. Den enda övning hon inte gjorde var förbudsövningen där jag ställer fram en skål med köttbullar. DET blir för stort steg för henne ännu. Men, det är så kul när saker fungerar :)


Molly ska nog få dra lite kätting idag tror jag, och sen kan det bli en promenad med bara Cornelis och Paddy. Gissar att dagen tar slut nånstans däromkring :)


Nä, nu ska jag lägga upp en plan för dagens träning med Kelly :)


Ha en bra dag, och fyll den med nåt värt !

Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards