Alla inlägg den 7 februari 2016

Av maria tafvelin - 7 februari 2016 07:50

Igår efter en fantastiskt rolig dag på jobbet, där vi spelade Mello-låtar hela dagen, kom jag hem och gick ut med hundarna. Det hade snöat rätt mycket under dagen, vilket jag naturligtvis upptäckte redan på jobbet, och på vägen hem. Efter promenaden blev det lite småfippel och mat. Efter maten tog jag med Cornelis ut på gården för lite träning. Ett lättsamt lydnadspass samt lite snöjobb. Gick upp, bytte hund och tog ut Paddy. Samma sak där, lättsamt lydnadspass samt snöjobb. Upp, bytte hund, Kellys tur. Där blev det ett lite längre pass. Körde ett pass på balansbollen inomhus med Molly, sen blev det soffan. Nu ska jag inte påstå att jag satt som klistrad vid tvn .... kollade lite då och då, läste lite i tidningen Brukshunden, skrev lite mer på det papper som ska sättas in i en pärm på jobbet, lite om regler och vad som gäller på Fridas (så småningom måste vi ju ha in mer personal)


Idag var alarmet ställt på kl 8, men jag vaknade strax före 7, då traktorn kom och skottade härute. Igår morse vaknade jag kl 5, alarmet stod på 7. Jag hann tänka: Har jag bytt ljud på alarmet, då jag inte kände igen ljudet ... det visade sig snabbt att det var TV:n som dragit igång av sig själv. Va?! Fick helt enkelt kliva upp och stänga av den, sen krypa isäng igen. Men, det var ju igår det. Idag höll tvn tyst hela natten :)


Idag ska jag och Frida jobba ett par timmar på Wallins. Vi måste hjälpas åt lite, nu under tyngsta semmeldagarna. Det är hyfsat många tusen semlor som ska ut, och Pernilla och Mattias jobbar nära nog dygnet runt de här dagarna. Så, vi ska hjälpa till lite med sysslor som inte riktigt hinns med annars.


Jag tänker mig att jag ska hinna ut på isen en sväng i eftermiddag, nu när det är mildare. Bara 4 minusgrader idag.

Nä, nu är kaffet uppdrucket, nu ska jag hänga bort morgonrocken och väcka hundarna. Ha en skön söndag!


Gomorron 



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards