Alla inlägg den 5 juli 2017

Av maria tafvelin - 5 juli 2017 14:33

Onsdag eftermiddag. 9 grader och regn. I morse var det 7 grader och regn, så det har åtminstone blivit varmare :)   Eftersom jag inte gillar när det blir varmare än typ 20 grader, borde jag väl vara nöjd. Jo, det vore jag, om det inte regnade ... fniss. 


Igår, efter jobbet, hem, ut med hundarna en sväng, sedan vilade jag en stund i soffan faktiskt. Det regnade och jag var trött och slut. Fanns lixom ingen anledning att INTE vila. Efter middagen blev det lite trickträning med hundarna var för sig. 

 

ja, fotot tog jag efter att ha klivit upp ur soffan själv, och talat om att det ska bli träning (genom att öppna kylen och ta fram korv)   Snacka om förväntansfulla :)


De är så duktiga alla 4 <3 


För 6 år sedan, låg min älskade lilla Kelly på djursjukhuset i Luleå. Hon blev ju ormbiten minns ni. Det var några fruktansvärda dygn där hon låg inne. Huvva. Tittar på henne nu, pigg, alert, alltid sugen på att göra något, arbetsvillig, lättlärd, motiverad .... En riktig Guldhund!  Det Finns ingen annan som hon, helt enkelt. 


Nä hörrni, nu ska jag ta och se om jag hittar de papper jag skrev när jag hade nybörjarkurser i agility. På lördag ska jag ha en dagskurs i nybörjaragility, på RackArena, i regi av Rackarungarnas hundskola. Det ska bli så vansinnigt, vansinnigt kul att hålla kurs igen, även om det bara är En dag. Åh vad jag ser fram emot det. Jag har verkligen saknat att hålla kurser, men  jag har inte haft tid helt enkelt. Då känns det superkul att kunna få hoppa in och köra nån sån här kort dagskurs hos RackarSusanne :)


Dyker ner i hundpappershögen med detsamma :)


Tjing så länge :)

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards