Alla inlägg den 30 juli 2017

Av maria tafvelin - 30 juli 2017 08:28

Söndag morgon. 18 grader och klarblå himmel. Det är de sista skälvande dagarna i juli, och det har faktiskt hållit sig till humana temperaturer hittills i sommar. Idag verkar ska bli sommarens varmaste dag typ, men EN dag ska jag väl stå ut ... fniss. 


I fredags blev det mycket övertid, helt slut på kvällen. Igår blev det åxå att jobba några timmar, sen hem, ut med hundrana på promenad .. hade tänkt grilla, men det orkade jag inte. Jag tog fram en klump pizzadeg och kastade ihop en pizza istället

 

Jädrar vad det blåste!!! Änglatrumpeten åkte i backen, en gren gick av och 8 knoppar åkte med. Glad att inte alla knoppar blåste av trädet. När Theo skulle ut på 19-pinket tog jag med några korvbitar och körde lite träning härute på gården.   Sen blev det slappa i soffan resten av kvällen

 


Efter kvällspinket bäddade jag rent i sängen och tog en sval dusch. Med balkongdörren vidöppen och öronproppar i öronen la jag mig, och somnade handlöst. Vaknade 4.30 och hann tänka att det var arbetsdag, men slog snabbt de tankarna ur huvudet och somnade om. Vaknade nästa gång 7.30 Skönt att kunna sova ut ordentligt. 


Är inne på min andra kopp. Jag har ju slutat dricka kaffe på morgonen under arbetsveckan. Jag ORKAR inte kliva upp kl 04.00 för att dricka kaffe, utan jag hoppar kaffet, kliver upp 4.30, ger hundarna mat, går ut med dem i 40 minuter och åker sen på jobbet. Kaffe dricker jag när jag tar rast, där kring 10-tiden. Då smakar det riktigt gott :)


Fridas stänger dörrarna för gott. På fredag håller vi stängt för inventering. På lördag börjar vi utförsäljning av inventarier och varulager. Utförsäljningen håller på tom söndag 13/8   

 


Nä, jag ska ta och rappa på lite. Efter morgonrundan ska jag åka iväg och klippa på RackArena. Tar inte med mig någon av hundarna tror jag, det  blir för varmt. Det finns lixom ingen skugga på arenan. Vi får se vad man hittar på sen, när jag kommer hem. 


Ha en Skön söndag! Fyll den värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards