Alla inlägg den 14 april 2018

Av maria tafvelin - 14 april 2018 09:31

Lördag .... får jag kalla det morgon? Jag har i alla fall inte kommit längre än att jag är inne på kopp nr 2, står fortfarande i morgonrock ... fniss. Det är 4 plusgrader och klarblå himmel. 


Igår, efter en rejäl morgonrunda, åkte jag iväg för att tvätta bilen och köpa jord till min änglatrumpet. Oj ... det var fler än jag som ville tvätta bilen, om vi säger så. På OKQ8 Solbacken, var det kö från tvättporten, ut på gatan. Jag köpte tvätten, men ställde mig inte i kön, utan åkte iväg på blomsterslotten och inhandlade jord, samt på Willys och inhandlade fredagstulpaner

 

Nu bar det sig inte bättre än att jag glömde kvar jordsäcken i bilen .... men jag tar upp den idag istället :)   Svängde förbi på jobbet med en tulpanbukett till Pernilla på vägen hem, blev kvar där en stund och surrade, sen åkte jag hem och gick en solig, underbar promenad med hundarna igen.  Kvällen spenderades i tvsoffan. Nej, jag såg faktiskt inte hockey, jag såg "Lets dance" istället. Jag har helt tappat kollen på hockeyn, men de vann ju ändå :)   


Idag ska jag åka iväg och ställa mig i tvättkön på OK ändå. Sen tänkte jag köra lite nosework härute. Busskuren blir perfekt tror jag :)


Nä hörrni .... jag har ju typ vilat bort hela morgonen. Vaknade först kring 05 som vanligt, men somnade om. Vaknade 7.30 men slumrade bort lite innan jag hann kliva upp. Klockan var typ 8.30 innan jag masade mig ur sängen och kokade kaffe. Nu är det hög tid att hänga bort morgonrocken och väcka hundarna :)


Vi kör värda grejer och positiva tankar även idag, eller hur!?


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards