Alla inlägg den 4 september 2020

Av maria tafvelin - 4 september 2020 05:16

Fredag morgon. 13 grader och lätt regn. Det blir väldigt mörkt när det regnar... fast, klockan är bara strax efter 5 åxå, det gör ju sitt till, solen har inte gått upp än. Den går upp 05.27


Idag ska jag åka och jobba tänkte jag.... fast när alarmet startade på telefonen, kändes det rent dumdristigt att ha sagt att jag kommer ... fniss .... jag var inte direkt tvärpigg om vi säger så. Men, nu puttrar perkon, och jag kommer säkert alldeles strax att piggna till. Om jag inte hostat inatt? - joodå. Det har jag. Men, nu är det ju fredag .... sedan är det helg :)


Igår tog jag det lugnt ... ja, det har jag gjort den senaste veckan. Ett långt telefonsamtal med Moa blev det på eftermiddagen - det var jättelänge sedan vi pratade, så det var superkul! Till middag blev det stuvade makaroner och stekt falukorv. Länge sedan jag åt det .. det var gott :)

 

  Sedan blev det ett telefonmöte med 4H mot kvällningen. Efter det - kvällspink, dusch och hopp isäng. 


Nä, jag tror att jag ska sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken nu. Hundarna sover än, men nu har solen gått upp och det är dags att gunga igång dagen. Vad jag ska bjuda på till lunch på förskolan, är inte riktigt spikat än, jag vet ju inte riktigt vad vikarien i köket har hittat på för kulinariskt nu när jag varit borta, så jag har lite dålig koll på vad som finns .... det är därför jag vill jobba idag, så att jag får lite koll inför nästa vecka :)


Ha en superhärlig fredag! Fyll dagen med nåt värt!


Gomorron


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards