Alla inlägg den 20 maj 2021

Av maria tafvelin - 20 maj 2021 06:58

Torsdag morgon .... fniss .... jo, jag skrev att det var torsdag redan igår .... fick en kommentar på facebook där jag delar mina blogginlägg 

- Det är onsdag idag.

Hahahahahahahaha

Nåja, Idag är det i alla fall torsdag, det är morgon och 9 grader ute. Soligt, om än inte helt klarblå himmel. :)  Jag är ledig även idag, men i morgon ska jag få jobba i köket på Utflex igen :)  


Jag berättade ju om den här fågeln som verkar bo precis utanför min balkong. Igår höll den låda precis hela dagen, och et lät allvarligt talat som om jag hade burfåglar på övervåningen, så högt sjöng den. Jag gick upp i trappen en bit och filmade, för att få fågelkvittret på film ... och ja, Theo trodde nog att det var Han som var i fokus för filmen :)


 

Morgonrundan blev på lägdorna nedanför Olles, sedan blev det lite tvätt och städ, åkte på återvinningen med lite kartong och plast, sedan drog  jag iväg på cykeltur med hundarna :)

     


  Det är rent så ljuvligt :)


Till middag igår styrde jag ihop en korv stroganoff

 

Efter maten lite tv. Hundarna var nöjda med dagen åxå :)

   

Idag blir det nog ingen cykeltur, utan "bara" promenader. Tänkte runt byn nu på morgonen. Senare i dag ska jag åka på bageriet och hämta smörgåstårtbottnar som jag beställt, ska göra 2 smörgåstårtor i helgen. I övrigt ska jag nog bara ta det lugnt, njuta av att vara ledig, ta tillvara på dagen. 


Nu tror jag att jag ska sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken, ge hundarna mat och komma iväg ut på morgonpromenad. Ha en härlig torsdag, se till att göra nåt värt av den!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards