Alla inlägg den 21 juni 2022

Av maria tafvelin - 21 juni 2022 07:48

Tisdag morgon.16 grader och rätt så soligt, men ska mulna på om nån timme. Sol upp 01.45 och ner 23.33


Igår stod ju gräsklippning på schemat och jag klippte så svetten rann. Det blev i några omgångar, klippte en stund, sedan in och vila/dricka, sedan ut och klippa igen. Trött i kroppen fortfarande. På aftonen ringde Hannah, hon, Pernilla och Pehr var på väg till Degermyran med skrot. 

- Kan du fråga ifall vi kan hämta den där kökssoffan nu, när vi ändå är ute med släpen


Jag skrev ett meddelande till hon som skänkte bort soffan och frågade. Det gick superbra :)


Jisses, så perfekt den passade i inglasningen!

 

Nu ska jag köpa några kuddar att lägga dit, och en liten radio :)


Till middag stekte jag upp lite potatis och korv, och fixade lite stuvade morötter. 

 


Läser att det kommer att bli kris om surströmming i år. Känns ju bra att ha hunnit äta det åtminstone EN gång i alla fall. Tror jag ska skynda mig på IcaKvantum och köpa några burkar till så att jag kan bjuda ungdomarna :)


Nåt annat, som jag läser på aftonbladet, gör mig så förbannad att det finns knappt vokabulär att uttrycka det!


Under gårdagen sammanträdde kommunfullmäktige i Trelleborg. En av punkterna på agendan var en debatt om kvinnojouren. En av de som uttalade sig var Sverigedemokraten Håkan Lerstorp. Han inledde med att säga att punkten var viktig. Sen säger han såhär:


- Visst är det tråkigt att kvinnor blir misshandlade, men min tanke är, och jag vill att ni ska tänka så också ibland: Vad har kvinnan gjort för att en man ska slå kvinnan? Det är en viktig tanke. 


Nu var ju partiet snabba på att fördöma honom och de kommer, enligt ordförande för sd i Trelleborg, att kräva hans avgång. MEN, det är alltför många som håller med gubbjäveln!! Jag blir så förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!! Jävla idiot!!! 


Vad händer idag då?


Jag ska iväg på ett uppdrag i eftermiddag, i övrigt är inget bestämt. Vi får se, helt enkelt. Ha en fin dag, gör nåt värt av den!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards