Alla inlägg den 1 maj 2015

Av maria tafvelin - 1 maj 2015 22:28

Dags att gå ut med hundarna, och sedan koja. Jag har haft en fantastiskt bra dag, även om vädret till stor del INTE varit det :)   Mitt på dagen var det regntäcken på för hundarnas del, regnkläder och gummistövlar för min del, och sen ut i alla fall

   

I afton var det då äntligen dags. Dags att hämta nya bilen :)  Åh så fin den är :)   Hannah och Robban skjutsade mig för att hämta den :)

 

Hoppas han är pålitlig, trygg, säker, stabil :)


När jag kommit hem med den nya bilen, tog jag hundarna på en promenad. Nu sken solen och det var superhärligt :) När vi kom in var det dags för middag. Tre-rätters. Till förrätt räktoast

 

riktigt gott!

Till varmrätt blev det kotlett med morot och vitkål, samt vitlöks- och fetaostkräm 

 

åxå gott :)


Till efterrätt blev det friterad banan och glass

 

Jävulskt gott :)


Jag är fortfarande mätt :)


I morgon ska det tydligen regna igen. Hoppas det kan hålla upp under hundkursen i alla fall. 


Nä, nu ska jag ta ut hundarna, och sen krypa isäng. Måste kanske knalla förbi parkeringen och kolla till bilen :)


Gokväll


Av maria tafvelin - 1 maj 2015 09:21

Första Maj och pissväder :)   Var precis ut med hundarna, och man kan inte ens påstå att det blev en runda, det blev bara en kissochbajsstund ute vid vägen. 


Inatt sov vi, 5 hundar och jag, i min nya supersköna säng :)  Nemas problemas som man säger :)    Hannah har varit lite orolig över att lämna Milo här, då hon känt sig lite osäker på hur Cornelis skulle reagera, han kan ju vara som en buffel mot andra hundar. Inte så att han är elak, men han tror nog själv att han är lika slank och smidig som en whippet ungefär. De har träffats två gånger tidigare, en gång när C rätt så nyligt hade kommit, och det var då Hannahs oroliga känslor föddes, och det kan jag faktiskt förstå, för det var inte HELT smidigt. Förra gången var häromdagen, då Hannah följt mig och besökt hon som sytt C:s sele. Vi tränade ju lite hund ute på Hannah och Robbans gård då, Milo och C. De brydde sig inte om varandra ett dugg. 


Igår när jag hämtade Milo, gick jag bara upp här hemma och kopplade Cornelis och tog ut dem en runda. Det var inga som helst problem. Nosa, hälsa, sen har de inte brytt sig om varandra ett dugg. Det är ju skönt att kunna ställa upp och ta Milo ibland :)   Om en vecka hämtar Hannah och Robban sin lilla valp, så i framtiden kanske jag ibland har 6 hundar, och det går nog bra det åxå :)


Idag blir det en lugn dag. Regnet ser till så att vi inte beger oss till skogen, utan vi hänger här hemma. Lite träning på balansboll blir det istället, och jag ska förbereda inför kursen jag startar i morgon. Mixkurs blir det. 


I afton kommer han!!! Jag längtar jättemycket :)  Det ska bli såååå himla kul !!!!  Jag har tvivlat lite, haft nästan lite ångest .... känt mig bränd och inte vetat om jag skulle våga ... men, nu hoppar jag :)


Nä, nu ska jag städa lite tror jag, kanske till och med spela lite musik :)  


Ha en härlig Dag, fyll den med värda grejer :)


Gomorron

   

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards