Alla inlägg den 4 maj 2015

Av maria tafvelin - 4 maj 2015 20:24

Småstressade hem från jobbet, slutade 17.30 Järnet hem, ut med hundarna. 18.30 började vardagslydnadskursen. Kom nerrusande till bilen 18.25 .... då startade inte bilen.   DÅ STARTADE INTE BILEN !!!! Batteriet stendött. Jag trodde inte det var sant. Min nya plåtkompis. Inte REDAN !!!!!!  Jag satt kvar i bilen och bara stirrade rakt fram en god stund, sen tog jag fram telefonen och klickade fram meddelanden. Jag skickar gruppmeddelanden till mina kursgrupper lite då och då, och nu skrev jag : Min bil startar inte! Fick ett svar efter ett par sekunder: Var bor du, jag hämtar dig. 

Jag tog mina koner under armen och gick och ställde mig vid vägen, fortfarande halvt i chock över att min nya bil inte startade. Vad som gör det hela ännu värre är att jag, eftersom jag hade så bråttom efter jobbet, parkerade utanför porten, där man bara får stå för av- och pålastning. Hade jag stått vid min stolpe hade jag ju kunnat sätta i batteriladdaren direkt. Men nej. Nu ska jag väl helst få böter åxå för att jag står utanför porten. 


Hade det inte varit min egen bil, skulle jag tamigfan ha tagit nyckeln och repat hela jävla sidan på bilen. HELA JÄVLA SIDAN !!!!


Kanske borde äta middag .... är faktiskt lite hungrig känner jag när jag känner efter.  Vet inte vad jag ska kasta ihop ...  en ilsken omelett .... eller en tvärförbannad soppa kanske.   Fniss


Nä, det är bara att bryta ihop och komma igen som en del klämkäcka typer säger :)   Det var i alla fall skitkul på hundkursen :)


Gokväll

Av maria tafvelin - 4 maj 2015 11:42

Sol idag åxå :)  Jättehärligt :)  Efter morgonrundan med hundarna kastade jag kättingarna över axeln och tog Cornelis med upp till skogen för en dw-runda med ett par andra hundägare. Vi gick en timme i underbart väder.

 

Cornelis gillar verkligen att jobba!


Nyss hemkommen, nu blir det lite lunch, en promenad med hundarna, och sen iväg på jobbet. Idag är dagen när jag skriver över min gamla plåtkompis på en ny ägare. Jag omplacerar den till tjommen som försökte hjälpa mig med den. Det känns bra. 


I morse när jag skulle hämta ut kättingen och Cornelis dw-sele ur bilen, fick jag igång larmet. Jag höll på att skita på mig, visste inte ens att jag hade larm på bilen. Fniss  Nåja, Nu vet jag :)


Nä, om jag skulle koppla hundarna och gå ut. Cornelis ser lite trött ut, men han vill säkert hänga med ändå :)  Ha en bra måndag, fyll den med värda grejer.


Tjing så länge


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards