Alla inlägg den 15 januari 2017

Av maria tafvelin - 15 januari 2017 09:31

Söndag morgon/förmiddag. Jag hade hoppats kunna ta en lång morgonrunda med hundarna innan jag åker till jobbet, men det blir nog inget med det, det är 16 minus och åtminstone 2 av 4 har svårt att se vitsen med några längre rundor i den kylan. Paddy och Eddie, dvs 2 av 4 kan möjligtvis tycka att det är skoj :)



Igår efter morgonpromenaden, åkte jag in till stan en sväng. Gick in på Björkis och tänkte köpa en dragsele till Eddie, men de hade slut just i hans storlek. Det kommer in till veckan, så jag återkommer. Tog en promenad med Eddie på stan. Mitt på stan ropade en kvinna: Vilken stilig rottis! Vi började prata, hon kände igen honom och det visade sig att hon varit och träffat honom när han låg ute för omplacering. Eddie skötte sig bra, lugn och fin när människor passerade på trottoaren. 


Åkte förbi på Bibo och köpte lite nytt porslin på vägen hem :)  Till middag lagade jag Hannas torsklåda, och det ska jag säga, tur att jag har mer fisk, för jag ska laga den idag åxå. SJUKT Gott!

 

Pratade i telefon, skrattade skallen av mig. Skrev med Moa på facebook, skrattade skallen av mig. Jädrar va jag skrattade, hahahahahaha. Fick även besked mot kvällen att Stina andades bättre och orkade prata lite. Skönt! Håller tummarna för att hon piggnar till så att hon kan resa!!!!!


Nä, jag måste rent dra på lite. Jag glömde stoppa i motorvärmarsladden igårkväll, så jag måste förbi på parkeringen och göra det. Jag ska ju iväg på jobbet. 


Ha en Skön Söndag. Gör smarta val, ta bra beslut, fyll dagen med värda grejer!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards