Alla inlägg den 16 januari 2017

Av maria tafvelin - 16 januari 2017 05:47

Måndag morgon. Perkon puttrar och hundarna sover. 


Igår, när jag slutat jobba, tog jag ut Eddie på en promenad i omgivningarna kring jobbet före jag åkte hem. Jag brukar inte göra det, men visste ju att det lix inte skulle bli nån längre runda när jag kom hem, så jag tänkte att det var lika bra att gå en sväng där. När jag var tillbaka vid bilen tänkte jag köra lite godissök, stoppade ner handen i fickan och genast slog mig tanken: Här ska min nyckelknippa ligga. Kollade andra fickan åxå ... nähä. Byxfickorna? - nä . Fan, jag har låst in mina nycklar på jobbet. Jisses vilken tur att jag upptäckte det NU och inte när jag kom hem. Då hade jag stått där utanför lägenheten och inte kommit mig in.   Nu kunde jag åka till Pernilla och Mattias och låna deras nyckel för att ta mig in, hämta mina nycklar, åka hem och låsa upp min dörr :)   


Till middag körde jag igång två olika rätter. En portion av Hannas torsklåda, och en paj med skinka och champinjoner. Nu bar det sig inte bättre att när jag skulle stoppa in pajen i ugnen, lossnade botten på pajformen (PRECIS det som hände när jag skulle bjuda på paj på tjejmiddagen för ett par år sedan, och tappade pajen ute i gruset på gården)  Halva pajen åkte typ genom lucköppningen ner i den andra lådan under ugnen, där plåtarna ligger. Hyfsat mycket fastnade på själva ugnsluckan åxå. Jäla skit.

 

Nåja, jag hade tur här åxå. Det blev kvar i pajformen så att det räckte till 2 portioner ändå. Torsklådan ska jag ha med mig till lunch på jobbet :)


Tja ... sen var dagen slut typ, och det blev lite tv-mys.

 

Idag visar temperaturen 9 grader, och i morgon ska det bara vara ett par minus. Blir bra det :)


Nä, om jag skulle ta och hänga bort morgonrocken och väcka hundarna då. Morgonpromenaden väntar. Ha en Fin måndag. Fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards