Direktlänk till inlägg 21 mars 2019

Massage på kvällskvisten

Av maria tafvelin - 21 mars 2019 07:39

Torsdag morgon. 1 minusgrad och halvklart ... det var strålande sol när jag vaknade, men det har seglat in ett mörkare molntäcke som förvarnar om snö. Efter lunch ska det dock sluta snöa och klarna upp :)  Vi fick ju ett par timmar med underbart strålande sol igår afton, det spås bli likadant idag :)


Igår blev det ju morgonrunda runt byn i vanlig ordning. När jag kom hem med hundarna blev det frukost, sedan spacklade jag lite vägg, och slipade. Pernilla kom förbi och lämnade Otto här innan hon drog iväg på träning men han sov tills hon var tillbaka, jag hann bara ta in honom och byta blöja på honom så var hon här. Hon tapetserade medans jag passade Otto. Jag hade god hjälp av Theo :)

 

Vi hade kunnat tapetsera köket färdigt, men Robban vill komma och kolla runt ena fönstret, så att allt ser ok ut under gamla tapeten. Idag ska jag istället åka och köpa grejer till att måla om kaklet, så får vi tapetsera klart nån dag här framöver.  Mattias kom förbi tvärt, så han hjälpte till med att sätta upp de hyllor jag köpt. Det blev superbra!

 

När Pernilla och Mattias tog Otto och begav sig hemåt, var det strålande sol. Jag tog hundarna och gick runt lillbyn. Underbart! Hannah tittade in när hon kom hem från jobbet och tyckte att det verkligen blir supersnyggt. Jag hade en sån här spotlight-list som jag tänkte ha under ena skåpsektionen. Hon sa: jag hämtar skruvdragaren och sätter upp den åt dig om du går ut med våra hundar. Självklart, sa jag :)   Gick en sväng med Lilly och Milo, kom tillbaka och då satt spotarna uppe :)   Tack Hannah!  


Jag fick åka på Ica Morön och hämta ut ett paket. Jag hade beställt ett sådant där "massagebälte" typ. Satte mig i soffan och stoppade i kontakten i eluttaget, tryckte "on"  och jädrar i min lilla låda!!  Det finns ett flertal olika program, och flera olika nivåer. Jag kan säga att högsta effekt är typ som att bli sparkad av en häst ... fniss. Supersuperskönt var det att sitta där i soffan, kolla på tv och få nacken och axlarna masserade!


Nä, nu ska jag nog sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Morgonrunda står på schemat, sedan tänkte jag träna hundarna lite var för sig innan det är dags att åka iväg och köpa lite grejer till kakelmålningen. 


Ha en härlig torsdag. Vare sig du jobbar eller går hemma, har en plan för dagen eller inte - gör dagen värd!!


Gomorron

 
 
Ingen bild

Liselotte

21 mars 2019 13:47

Det här är en blogg enligt mitt tycke.Hundar,barn,inredning och lite mat.Har planer på att starta en egen så tittar mig omkring.För många bloggar om jämmer och elände.Vi ses.

maria tafvelin

21 mars 2019 21:56

Åh, tack! Va kul att du tycker det :)
Hör av dig när du dragit igång bloggen !

 
Marre

Marre

22 mars 2019 11:10

Liselotte... Jämmer och elände ingår också i livet!

Maria... Ursäkta min kommentar till L, men kunde då inte låta bli! Så fint det börjar och bli, gillar tapeterna skarpt. Kramen å nospussar till sötnosarna <3

http://vita-vargen.bloggplatsen.se

maria tafvelin

22 mars 2019 18:17

Jag kan faktiskt förstå L , många gånger kan det vara så att man inte vill eller orkar med mer jämmer och elände, utan måste få balansera upp det med mer positivt här i livet.

Ja jag är supernöjd, har målat första varvet på kaklet idag åxå :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maria tafvelin - Söndag 21 april 09:01

Söndag morgon. 4 minusgrader och ... tror jag kan kalla det halvklart. Sol upp 4.35 och ner 20.32. Rejält långa, ljusa dagar nu. Det har dock varit så kallt på nätterna att snön envist ligger kvar, men det ska väl ge sig så småningom :)   I onsda...

Av maria tafvelin - Tisdag 16 april 20:16

Tisdagkväll. 1 plusgrad och mulet. Sol upp 04.53 och ner typ nu, 20.17 . Det är periodpaus i hockeyn, så jag passar på at blogga :)   Oj .... hade tänkt blogga under helgen, men helgen kutade förbi ... fniss. Men, nu tänkte jag hamra ner några me...

Av maria tafvelin - Söndag 7 april 19:28

Söndag kväll. Temperaturen på nollan och disigt. Det ska börja snöa igen kl 20. Fy fan rent ut sagt vad det snöade i morse!! Det slutade snöa typ mitt på dagen... och nu ska det dra igång igen. Sol upp 5.26 och ner 19.48   Det har varit kortvecka...

Av maria tafvelin - Måndag 1 april 11:32

Måndag. Annandag påsk. 1 minusgrad och dis... det småsnöar, har snöat hela helgen. Sol upp 5.47 och ner 19.29   Tänker på det här med tidsomställningen... när man ställer Fram klockan, som vi gjort nu, då märker jag inget, påverkas inte. MEN, när...

Av maria tafvelin - Fredag 29 mars 11:16

Långfredag mitt på dagen. 2 minusgrader... disigt, lät snöfall, blåst... verkar ska vara sånt här väder fram tills torsdag nästa vecka. Bara att gilla läget :)  Sol upp 4.58 och ner 18.20   I onsdags klev jag upp tidigt ... 3.45 närmare bestämt, ...

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards