Direktlänk till inlägg 16 oktober 2018

Tid

Av maria tafvelin - 16 oktober 2018 07:00

Tisdag morgon. 4 grader och klart säger appen.  Steg upp tidigare idag, då jag börjar jobba kl 9, eller, vi ska ha ett personalmöte kl 9. Efter jobbet ska jag köra till Boviken och lämna tillbaka de piffgrejer jag lånat av Pernilla och Hannah, för lägenhetsvisningen. 


Hörrni ... det här med tid. Tänk att man så ofta säger: Men, har det redan gått så lång tid, det känns som om det var igår. 


Idag är det 3 veckor sedan min fina Kelly somnade in. Jag fattar det fortfarande inte. På Ett sätt känns det som att hon varit borta mycket längre tid, men på ett annat sätt känns det som att jag satt med henne i famnen och såg tv igår. 


Jag har bott här i Ursviken i 5.5 år ... det känns åxå jättemärkligt ... att det är såpass länge. Pernilla fyller 30 nästa år ... och DET känns helt orimligt. 


Tiden bara springer iväg. Tiden Rinner iväg. Vart försvann tiden?  Det hör man ofta, och javisst halkar det ur mig åxå ibland att jag säger så. Men ... jag försöker istället att ta Vara på tiden. Att lixom vara medveten hela tiden. Det betyder INTE att jag på något sätt stressar eller mår dåligt om jag inte hela tiden gör något - tvärtom, jag Njuter de stunder jag bara sitter ner i tystnad ... tittar ut genom fönstret, kollar på fåglarna, färgerna ... sippar på mitt kaffe. 


Nu är det inte speciellt mycket tid kvar tills jag lämnar Ursviken och flyttar till Boviken. Den 3:dje december ska jag vara utstädad och redo att överlämna nycklarna till nya ägaren. Så himla häftigt! 


Nä ... vet ni ... klockan går, dags att sparka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Först en kort runda med alla 3, sedan en lite längre med Theo och Molly. Paddy är inte alls bra i ryggen än. Ska prata med veterinären idag. 


Ha en härlig tisdag. Ta tillvara på Tiden, fyll den med värda grejer. Kom ihåg att det kan vara OERHÖRT värt, att bara sitta i tystnad en stund. 


Gomorron

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maria tafvelin - Söndag 21 april 09:01

Söndag morgon. 4 minusgrader och ... tror jag kan kalla det halvklart. Sol upp 4.35 och ner 20.32. Rejält långa, ljusa dagar nu. Det har dock varit så kallt på nätterna att snön envist ligger kvar, men det ska väl ge sig så småningom :)   I onsda...

Av maria tafvelin - Tisdag 16 april 20:16

Tisdagkväll. 1 plusgrad och mulet. Sol upp 04.53 och ner typ nu, 20.17 . Det är periodpaus i hockeyn, så jag passar på at blogga :)   Oj .... hade tänkt blogga under helgen, men helgen kutade förbi ... fniss. Men, nu tänkte jag hamra ner några me...

Av maria tafvelin - Söndag 7 april 19:28

Söndag kväll. Temperaturen på nollan och disigt. Det ska börja snöa igen kl 20. Fy fan rent ut sagt vad det snöade i morse!! Det slutade snöa typ mitt på dagen... och nu ska det dra igång igen. Sol upp 5.26 och ner 19.48   Det har varit kortvecka...

Av maria tafvelin - Måndag 1 april 11:32

Måndag. Annandag påsk. 1 minusgrad och dis... det småsnöar, har snöat hela helgen. Sol upp 5.47 och ner 19.29   Tänker på det här med tidsomställningen... när man ställer Fram klockan, som vi gjort nu, då märker jag inget, påverkas inte. MEN, när...

Av maria tafvelin - Fredag 29 mars 11:16

Långfredag mitt på dagen. 2 minusgrader... disigt, lät snöfall, blåst... verkar ska vara sånt här väder fram tills torsdag nästa vecka. Bara att gilla läget :)  Sol upp 4.58 och ner 18.20   I onsdags klev jag upp tidigt ... 3.45 närmare bestämt, ...

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards