Alla inlägg den 14 augusti 2022

Av maria tafvelin - 14 augusti 2022 07:44

Söndag morgon. 13 grader och rätt så blå himmel, men det ska mulna på kring kl 10. Sol upp 04.21 och ner 21.00  Det ser ut att ska bli rätt så varmt kommande vecka, åtminstone måndag, tisdag och onsdag... sen blir det regn och svalare igen. Visst borde det rimligtvis vara så att det kommit så mycket nederbörd i sommar att det knappt borde bli nån snö i vinter? Finns väl inget kvar då som ska ner tänker jag :)


Igår, efter morgonrundan, åkte jag till Boviken en sväng. Surrade med Hannah och Pernilla en stund, sedan åkte jag vidare på Solbacken. In på IcaMaxi för att se om de hade någon surströmming ... men den var naturligtvis redan helt  slut. Fanns inte på Willys eller Ica Kåge heller. Precis som jag anade så försvinner burkarna direkt de kommer in. Få se om man ens får tag på någon i år


Det var sol direkt på morgonen, men mulnade på och började regna medans jag var kvar i Boviken, sedan regnade det lite smått hela dagen. Höll upp en liten stund där på eftermiddagen, men sedan började det igen. Det blev en ganska tidig kväll igår åxå, kände mig rejält trött hela dagen, och låg i soffan stora delar av aftonen. Tvättade en tvätt och hängde den, men det var ungefär allt jag gjorde igår. Ska köra någon tvätt idag åxå, och försöka ta ett par lite rejälare promenader, men i övrigt bara vila. 


Till middag igår blev det stekt karré, stekt potatis och grönpepparsås. Gott!

 

Plockade in några jordgubbar igår, och det är massor med kart, så det blir bra med sol och värme till veckan, så mognar de på sig. Jättegoda är de åxå :)


Nä, nu tror jag att jag ska parkera tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och gå ut. Det är jacka och långbyxor som gäller på morgonrundan, sen får vi se vilken klädsel som blir mest passande. Ha en fin söndag - fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards