Alla inlägg under mars 2015

Av maria tafvelin - 1 mars 2015 21:16

Åh vilken härlig dag jag har haft :)  Efter morgonrunda och frukost, ringde Hannah. Hon befann sig här i Ursviken, skulle på pimpeltävlingen. Det blåste svinkallt, och hon skulle inte pimpla själv, så när jag sa att jag skulle på ridhuset med Cornelis, sa hon: lås inte dörren, jag går upp till dig, jag fryser ihjäl. 


Jag lämnade dörren olåst, lastade Cornelis i bilen och åkte till ridhuset. Första halvtimmen var vi två stycken, sen blev jag ensam sista kvarten jag var där. 

       

Åkte hem, klädde mig mer, sen begav vi oss ut och skulle kolla på Robban och de andra när de pimplade. Milo vägrade gå i blåsten, så han fick sova i bilen. Vi promenerade i 1.5 timmar, men hittade aldrig Robban ... fniss .. men rejäl promenad blev det ju i alla fall. C var glad när han fick gå hem tror jag ....   :)


Jag var rätt så frusen och sönderblåst, men tog en kort sväng med de andra hundarna innan det var dags att fixa middag. Det blev kyckling, rättikagratäng och limesås :)  Den där limesåsen alltså ..... 


Myskväll i soffan håller vi på med nu

 

Har varit ute med hundarna på kvällsrundan, ser Wallander ... ska tvärduscha i nästa paus, sen är det läggdags. 


I morgon är det ju spännande värre. Jag ska ju till frissan :)  Vem vet hur Det slutar!?  Fniss


Gokväll


Av maria tafvelin - 1 mars 2015 08:56

Söndag morgon. Jag ställde faktiskt väckaren på 8, annars sover jag väl hur länge som helst, och jag tänkte  ta med Cornelis till ridhuset för ett träningspass. 


2 plusgrader och grått är det i skrivande stund. Snön sjunker ihop dag för dag. I morgon ser det ut som att det ska snöa, och det kanske blir sån här blöt snö som trycker ihop snön ännu mer :) 


Vet ni, igår när jag skulle ner och  hämta upp tvätten från tvättstugan, kom precis grannen hem, hon som tycktes höra en radio kl 3 på morgonen. Jag sa till henne: Gå i sovrummet och hör om du hör min tv nu, jag har den på. Hon bjöd in mig för att kolla jag åxå, och även om jag la örat mot väggen, så hörde jag inte ett smack. 

- Hör DU nåt, frågade jag

- Nej

- Då är det definitivt inte från min lägenhet ljudet kommer, sa jag.

- Alltså, jag hör ju inte musik eller ord, utan det är liksom ett brusande. 

- Det är ventilationen, sa jag

-Jaha, ja, jag har haft sovrummet i det andra rummet tidigare, medans min man levde, nu bytte jag. 


Igår åt jag nåt sjukt gott! Stekt lax med en vanvettigt god limesås. När jag var på Konsum och skulle handla, hade jag i åtanke att göra en limesås, och skulle precis googla fram ett recept, när jag såg att det låg recept där limen finns. 

2 dl turkisk youghurt, 1 dl majonnäs, skal och saft från 2 lime, flytande honung efter smak, lite salt.


Vet ni hur gott det blev??!!!! Jädrar anåda!! DEN såsen kommer jag att göra många gånger

 

Till Tv-hänget senare på kvällen blev det ostchips m dip. 

 

11 kg har jag gått ner, och det firar jag genom att gå till frissan i morgon.  :)


Inne på min andra kopp nu, och lägger upp taktiken för dagen.  Har kastat ut frågan i träningsgruppen Bureå, ifall någon ska träna där idag. Tänkte ta Kelly och Paddy med dit isåfall. Molly, hon ska få dra kätting och köra fys idag. Ska häkta på lite tyngre var tanken. 


Nä, om jag skulle svälja kaffet, häkta av morgonrocken och göra mig i ordning för att väcka hundarna och gå ut. Ha en Fin Söndag allihop, och kom ihåg att fylla dagen med värda grejer. 


Gomorron



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards