Alla inlägg den 22 juli 2023

Av maria tafvelin - 22 juli 2023 14:03

Lördag mitt på dagen, 13 grader och regn. Ingen sommarvärme direkt. Sol upp 03.03 och ner 22.21


Igår gick dagen och kvällen av sig själv om man säger så. Jag sov i soffan ett par timmar medans Hannah och Robban var över hos sig och fixade lite, och marinerade den bit entrecote jag hade i kylen som jag skickade med dem att grilla så att vi kunde äta tillsammans. De kom sedan över med maten, det var så otroligt gott! Ett glas vin till det, satt som en smäck. Jag vågade dricka vin eftersom jag inte behövde ta något smärtstillande på hela dagen. Lite komiskt nästan, att ha hämtat ut starka smärtstillande för flera hundra, och sedan inte behöva använda dem. Men, det är ju bra. 


När Hannah och Robban gått över till sig igen, blev det kvällspink och sedan isäng. Trött och slut efter flera nätters sömnbrist. Vaknade kl 06 och låg vaken ett tag, men vägrade kliva upp. Somnade om och vaknade kl 10 :)  Klev upp, gav Theo mat, släppte ut honom på morgonpink, sedan blev det en dusch. Det är ju inte bara att tvärduscha precis, det tar ett bra tag. Körde igång en liten tvätt, sedan blev det frukost ... och då var ju klockan typ 12 :)


Hannah har varit över med en skarvsladd så att jag kan ha igång tv, datorn samt ladda telefonen samtidigt, det går verkligen ingen nöd på mig. Till middag kan det bli fläskpannkaka tror jag. Jag har bestämt mig för att köpa en mikro.... tänker att det ju blir x antal veckor där jag inte direkt kan stå och laga mat som jag är van vid, så det blir bra. 


Nu måste jag släppa ut Theo en sväng, och det är inte heller sådär tvärgjort .... så jag sätter punkt nu för idag :)


Ha en härlig lördag - fyll den värt!

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards