Alla inlägg den 25 juli 2023

Av maria tafvelin - 25 juli 2023 15:00

Tisdag eftermiddag. 16 grader och molnigt. Sol upp 03.13 och ner 22.11


Det har ju regnat typ konstant i en evighet känns det som... men typ en vecka i alla fall. Döm om min förvåning när det för en timme sedan sprack upp och blev sol helt plötsligt

 

Nu har det förvisso molnat på sig igen, men inte de här mörkgråa regnmolnen, utan vita... fast väldigt tätt :)  Det var ju helt underbart att få se ljus igen :)  Stirrade ut genom fönstret hela timmen ungefär, bara för att fylla på solförrådet :)


I övrigt ... tja ... ungdomarna och pojkarna var ju här igår så vi åt middag och drack kaffe. Supermysigt. Pernilla, Pehr och pojkarna åkte sedan tillbaka till stugan, Hannah och Robban som jobbar i veckan, gick över till sig. I morgon slutar Hannah tidigt, så hon ska besiktiga bilen åt mig :)  Själv ... ja ... jag ligger där jag ligger mestadels, med benet i högläge. Sitter upp lite då och då, fortfarande med benet i högläge. Rör på tårna och tränar benet bäst jag kan. 


Jag har ju skrytsamt sagt i många år att jag aldrig blir uttråkad eller rastlös. Jag kan faktiskt upprepa det även nu. Jag är varken uttråkad eller rastlös. Lite frustrerad över att jag inte kan göra det jag vill när jag vill ... men inte uttråkad eller rastlös. Däremot oerhört förväntansfull inför elrullstolen och flytten hem till Morö Backe igen :) Åh, att få rulla iväg på turer med Theo,  vistas ute på balkongen (när det faktiskt ser ut att bli lagom värme framöver) .. ta in örter när jag lagar mat... jamen ni hör ju :)


Nu tror jag att det blir en kopp kaffe här :)


Ha en fortsatt fin dag, åh, jag ser lite blå gluggar :)

 

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards