Alla inlägg den 26 juli 2023

Av maria tafvelin - 26 juli 2023 18:18

Onsdag afton. 18 grader och soligt med lite moln ... det ska bli helt klart kring kl 20 :)  Sol upp 03.17 och ner 22.08


Igårkväll var det ju "allsång på skansen" och det måste jag säga... jag har ju sett det i många år (och skrålat med i allsångerna) men årets upplaga, med Pernilla Wahlgren som allsångsledare , det är bäst hittills!!! Så sjukt proffsig, underhållande, världens härligaste humor, fantastisk sångröst och helt enkelt suverän :)  Det är så bra att jag sett samtliga avsnitt MINST 2 gånger :)


Efter allsången fastnade jag i i en dokumentärserie "mördare inför rätta". Klockan började ticka mot 23.30 innan jag fann för gott att stänga ner och krypa isäng. Har sett några avsnitt idag åxå, och ska fortsätta ikväll. Upp i morse strax efter kl 8, gav Theo mat och släppte ut honom, drack lite kaffe, kollade på nyhetsmorgon, duschade ... ja, då hips vips var det ju lunchtid. Frukost hann jag alltså inte med :)


Schenker ringde idag. Elrullstolen levereras i morgon någon gång mellan 8 och 16. Hem till Morö Backe alltså. Jag måste vara där och ta emot den .... försökte få någon mer specifik tid, men det gick inte, fick dock igenom att chauffören ska ringa mig när han är på G. Pernilla ska hem till Boviken i morgon, så jag hoppas att chauffören ringer sedan hon kommit, så att hon kan skjutsa mig för att ta emot den. Nåja, på nåt sätt ska det nog lösa sig. 


Eftersom den kommer i morgon, kan jag nog eskorteras hem i morgon afton är tanken. Hannah och Robban ska ju tömma och städa ur här så att nya hyresgästerna kan flytta in på lördag. Typiskt att jag är mer eller mindre oduglig för tillfället. När jag kommer hem kanske det blir lite bubbel på balkongen :)


Nä ..tror jag ska ta en kopp kaffe och sedan parkera framför tvn. Det klarnar upp mer och mer, så fantastiskt härligt med solljus :)  Det är ju ändå sommar, och temperaturen ser ut att hålla sig kring helt perfekta 20 grader kommande 10 dagar. 


Ha en fin, värd kväll!


Hej från Theo och mig

 

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards