Alla inlägg den 31 januari 2022

Av maria tafvelin - 31 januari 2022 08:20

Måndag morgon. 13 minusgrader och klart. Solen går upp 8.27 och ner 15.13


Idag kl 10.50 ska jag ta tredje sprutan. Efter första sprutan fick jag jätteont i skallen, efter andra blev jag liggande i hög feber i nästan 2 dygn.... hoppas slippa biverkningar efter dagens. 


Vi tar väl gårdagen först

Morgonpromenad ner mot stugorna blev det

       

 

Efter promenaden gav jag mig i kast om att starta upp nya luren. Nu gick det faktiskt överföra från gamla, klickade inte i allt, som jag testade förut utan resultat, utan klickade i kontakter, meddelanden, kamerarulle. Sitter inget i sim-kortet nuförtiden?  Nåja, överföringen funkade... klickade mig vidare där jag skulle fylla i apple-id. Skrev in epostadress och klickade "glömt lösenordet" . Det hade jag provat tidigare, fått en kod, skrivit i den, men det funkade inte ändå. Den här gången hade jag gott hopp. Fick koden, skrev in den .... nähä, då hade jag fyllt i felaktigt lösenord för många gånger. Nu skulle det ta 10 dagar för att kunna återställa det. Testade att chatta  med apple support, men man måste ha appleid för att kunna göra det. Så ... det blir att vänta 10 dagar, hoppas få igång nya luren då. 


Till lunch gjorde jag en liten "norrlandspizza" med gravat renkött, hjortron och trattkantareller. Det blev i sanning supergott :)

   

Städade, tvättade, klippte klor... hade en fin dag. Åt lite sen middag, det blev stekt torskrygg med pressad potatis och hollandaise

 

Lite tv, ut med hundarna, sen var det sängdags. 


Idag, efter vaccinationen, ska jag stanna till på IcaMaxi och handla lite, det är vad jag planerat hittills,sedan är dagen helt öppen för spontana påhitt :)


Nä, om  jag skulle glida ur tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och komma ut. Nu när det blev tvärkallt igen ska jag gå ut i garaget och sätta i motorvärmarsladden. Ha en fin måndag, oavsett om du jobbar, är ledig, sjukskriven - gör nåt värt av dagen!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards