Alla inlägg den 3 maj 2022

Av maria tafvelin - 3 maj 2022 08:05

Tisdag morgon. 2 plusgrader, halvklart och blåsigt. Sol upp 3.52 och ner 21.11


Igår blev morgonpromenaden 1.5 km. Det tar sig :)   Tricket är att INTE fylla pellets före promenaden, för efter att ha fyllt 3 säckar är jag ganska slut i kroppen. Efter morgonpromenad och frukost kammade jag till mig och drog in till stan. Sista dagen Stadium hade 25% medlemsrabatt och jag har varit ute efter en jacka ett bra tag. Superglad när jag hittade en som var både skön och snygg :)  Appen hade ju sagt att det skulle regna mellan 13 och 16. När jag skulle åka in till stan, där kring 10.30 tyckte jag att himlen såg lite mörk ut, så jag tog in bädden jag lagt inne i hundgården, bara för säkerhets skull. Jag hann bara ett par km så började det regna. Och jo, störtregn, precis som jag bett om :) När jag åkte hem igen hade det slutat, och solen sken. Till lunch kokade jag en fisksoppa. Hade gjort en fond på räkskalen efter lillebrors smörgåstårta, det gäller att ta tillvara :) Soppan blev supergod. Efter lunchen tog jag med hundarna och gick ner till fliseriet och fyllde lite pellets. Lite frustrerande att orken så snabbt rinner ur kroppen. Orkar fylla max 3 säckar.... önskar jag orkade fylla så att det räcker några dagar i alla fall ... men  nu är det som det är.


På eftermiddagen och kvällen blev det ett helvetiskt väder. Storm, snö, regn, hagel. Det blåste nåt så gud förbannat rent ut sagt. Det blev inga fler promenader. Till middag stekte jag en hamburgare och körde pommes i airfryern

 


Precis NU kom jag  på att jag inte hängde tvätten jag körde igång igår afton. Ska plocka fram torkställningen innan morgonrundan, så att jag inte glömmer bort att hänga direkt jag kommer in igen. 


I övrigt idag.... ja, jag ska göra det jag tänkt igår som inte blev av - att plocka ur bokhyllan i sovrummet. Städa i skafferiet skulle åxå behövas... det är lite .... rörigt där. 


Men, först - hasa ur tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och komma iväg ut. Ha en fin dag, se till att göra nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards