Alla inlägg den 30 maj 2022

Av maria tafvelin - 30 maj 2022 06:47

Måndag morgon.12 grader och växlande molnighet. Regn förväntas kring kl 10. Sol upp 02.20 och ner 22.45


I lördags var jag med Pernilla och Otto på tivoli i stan :)

     

Det gick fint, meniére höll sig i schack. Till middag fixade jag en god vegetarisk pastarätt

 

Igår, på morsdag, klev jag upp tidigt eftersom jag skulle vara i Boviken strax före kl 8. Ungdomarna, Otto och jag skulle på restaurang Mandel inne i stan, för att äta hotellfrukost. Alltså, Vilken frukostbuffé!! Nu fotade jag inte själva bufféborden, utan bara den lilla supersöta pannan man fick med det varma i

 

jag hann äta upp halva prinskorven ... fniss. 


När jag skulle hämta mer jouice, passade Otto på att låna min telefon och ta en selfie

 

Lillgubben <3


När vi ätit klart och suttit och surrat en bra stund, åkte vi upp i hissen till våning 20 som är högst upp, för att kika lite. Tillbaka i Boviken lekte jag och Otto ute en stund, han ville bland annat cykla till lekparken en sväng och gunga. Givetvis hängde jag med på det :)  


Tillbaka hemma blev det en sväng med hundarna. Tänk vilken underbar dag! Hotellfrukost med familjen, leka med Otto, strålande väder! Lite ostadig, men det gick ju superbra, och när jag varit ute med hundarna la jag mig i soffan och vilade. Till middag snickrade jag ihop en pyttipanna och sedan fick jag feeling. Klippte håret lite spontant. Det var sååå länge sedan, och det har ju lixom bara växt och växt... och jag har bara satt upp det. Luggen var ända nere vid överläppen och nu blev jag störtless. .. fniss

 

så, klippte av en dm. Blev nöjd, och nu fick jag bort varenda mm av det som tidigare varit färgat. Skönt :)


Idag ska jag iväg på hälsocentralen och ta prover, så jag gissar att läkaren ringer i morgon... om hon inte hinner ringa i afton vill säga. 


Snart är maj månad slut. Nu gäller det, mer än någonsin, att stanna upp och leva i nuet. Verkligen titta på naturen, insupa den här härliga grönskan, blommorna som börjar få liv. 


Om en stund ska jag glida ur tofflorna och hänga upp morgonrocken. Ingen brådska än dock, hundarna sover. Ha en fin måndag, se till att fylla den med nåt värt!


Gomorron


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards