Alla inlägg den 17 maj 2022

Av maria tafvelin - 17 maj 2022 07:35

Tisdag morgon.5 grader och klarblå himmel. Appen säger halvklart... vet inte riktigt var den har sitt öga :) Sol upp 3.02 och ner 22.00. 


Pernilla har nu på morgonen skickat massor med bilder och filmsnuttar från Side, Turkiet. Waow vilket paradis! Ett riktigt vattenparadis med en pool så stor att de inte hann gå runt hela under den första dagen. Massor med vattenruchkanor, obegränsat med pizza, glass och läsk. Och vilka buffébord !!!! 


Igår var jag riktigt orkeslös och slut. Kort morgonrunda, sen hände inte så mycket mer. Mitt på dagen typ, hackade jag upp korv och tog hundarna till ett perfekt godisletarställe i skogen, bara typ 100 meter från gården.  Den där rådjursklöven hade blåst ner från trädet jag satte upp den i senast vi var där, så jag kilade fast den lite bättre uppe i trädet,sen fick hundarna leta korvbitar i 20 minuter medans jag stod och tittade på. Underbart att se deras nosar jobba. När de ansåg att de hittat alla korvbitar, gick vi hem igen. 

       

mycket vila resten av dagen

   

Mötet på Kajutan gick via teams för min del. Det är ju svårt för mig att säga nåt om hur mycket jag kan jobba, då jag inte vet alls i vilket läge jag befinner mig när sjukskrivningen går ut den här gången. Kommer jag att orka jobba överhuvudtaget? Heltid är uteslutet skulle jag säga. Orkar jag halvtid? Det går inte säga just nu, får helt enkelt vänta och se. Det viktigaste är att jag är såpass återhämtad att jag orkar jobba heltid när anställningen på Utflex startar :)


Det ser ut att blåsa en hel del idag åxå. Vinden gör att det känns som 1 grad ser jag på appen. Blåser svinkallt med andra ord, precis som igår. Snöhögarna har inte försvunnit än, och det måste nog bli nån grad varmare innan de ger med sig. Det regnade igårkväll, och har regnat inatt åxå... men snöhögarna vägrar. Nåja, tids nog. 


Jag har inga direkta planer för dagen, tar det som det kommer. Kanske bakar så att jag har pizzadeg i frysen, det är ju bra att ha och är inte så mycket jobb med. 


Nu tror jag att jag ska försöka småkicka av mig tofflorna och hänga upp  morgonrocken, väcka hundarna och komma iväg ut. Sedan blir det frukost. Vi börjar där, så får vi se sedan. Ha en fin tisdag - fyll den med nåt värt!


Gomorron


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards