Alla inlägg den 19 maj 2022

Av maria tafvelin - 19 maj 2022 07:43

Torsdag morgon. 7 grader och växlande molnighet, det förväntas börja regna kl 8, och som varmast idag 8 grader. Sol upp 2.56 och ner 22.07


Gårdagen blev väldigt lugn, gjorde i princip ingenting alls före middagstid, sedan blev jag plötsligt mer aktiv :)  Till middag blev det currykorv med div sallad

 

De där vitlöksklyftorna och salladsosten som jag la i marinad häromdagen, smakade fantastiskt :)


Efter maten fick jag ett ryck och bakade mjukkaka

   

Vi får se vad jag hittar på idag. 


Trycket/locket och tinnitusen på vänster öra, det "gamla" örat, har varit väldigt påtagligt den senaste veckan, har i princip gått och väntat på ett yrselanfall, men det har aldrig kommit. Nu är det ju bra länge sedan jag hade ett och från "gamla" örat brukar det ju inte bli någon direkt yrsel, då balansnerverna är döda på den sidan... men jag märker att hörseln blivit sämre. 


Nu ringde Pernilla och Otto facetime :)  De har det underbart och Otto trivs som fisken i vattnet :)


Nu har det gått snart 3 månader sedan jag skickade sopor med sopbilen. Då var det bara nån enstaka påse, och nu har jag ju dragit ner soptunnan och ställt den vid bron, och drar inte upp den förrän den är full. Det lär dröja några veckor till, då den inte ens är halvfull. Inte ens en gång i kvartalet alltså .... man borde ju få reducerad avgift :)


Nä, jag ska parkera tofflorna och hänga upp  morgonrocken och försöka hinna ut på promenad innan det börjar regna. Ha en fin torsdag, fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards