Alla inlägg den 8 maj 2022

Av maria tafvelin - 8 maj 2022 07:22

Söndag morgon. 4 plusgrader och soligt, men appen säger att det ska mulna på. Sol upp 3.34 och ner 21.28


Igår, efter morgonrunda och frukost körde jag igång dammsugaren samt vattnade blommorna. Efter att ha pratat med en kompis i telefon begav jag mig till Boviken, då jag och Pernilla skulle följas ner på stan. Pernilla skulle köpa in lite grejer till deras utlandsresa, de åker på lördag till Side, Turkiet. Otto behövde några t-shirts och ett par sandaler, lagret med solskyddskräm skulle fyllas på, dessutom skulle vi förbi på IcaMaxi då hon behövde handla. Det skulle väl gå rätt snabbt att fixa de där grejerna.. men det tog ändå 3 timmar :)  Då hade hon åxå tur att hon, när vi passerade skyltfönstret på KappAhl, såg en kjol med superbred rynkad resår, perfekt nu när magen börjat synas ordentligt. Perfekt var även att det utanför provrummen fanns en stol så jag kunde sitta och vila medans hon provade :)


Skjutsade hem Pernilla sedan begav jag mig hem, gick ut med hundarna.... å fasen vilken blåst! Ja, det blåste ju sjukt mycket på stan åxå förstås, hoppas det lugnat ner sig tills idag, fast nog verkar det som att det  "blåser i träa" idag åxå. 


Till  middag blev det grillad fläskkotlett med pommes som jag gjorde i airfryern, en sallad och en klick persiljesmör. Riktigt gott!

 

Efter maten blev det tv-häng i soffan med hundarna en stund, sedan fick jag ett ryck och bakade finska pinnar ..fniss ... jag vet inte vad som flugit i mig, bakar som aldrig förr :)   


Let´s dance på tv, fast i vanlig ordning orkar jag inte stanna uppe och se själva röstningen, men kollar in reprisen idag på det. I övrigt idag har jag tänkt fortsätta räfsa ute på gården. De här snöhögarna som är kvar verkar sega som tusan, men jag räfsar där jag kommer åt helt enkelt. 


Nä, nu tror jag att jag ska hasa ur tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och komma iväg ut. Ha en skön söndag, fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards