Alla inlägg den 15 maj 2022

Av maria tafvelin - 15 maj 2022 08:39

Söndag morgon. 11 grader, klarlå himmel, strålande sol ... blåser ganska rejält dock. Sol upp 3.09 och ner 21.53

Idag vaknade jag redan 5.30, vilket jag kände var helt galet, så jag var bara upp på toa, sedan la jag mig igen, och gav mig inte förrän jag somnat om :)  Vaknade 8.15 igen, det kändes mer lagom. 


Igår var ju Robban och Benny här och fixade med några grejer på gården. Jag fixade lunch - spagetti och köttfärssås. Sedan fick jag ett ryck. Jag möblerade om, som jag berättat tidigare - svarta bokhyllan ut från sovrummet till inglasningen, vita stora byrån flyttades från köket till sovrummet, vitrinskåpet flyttades dit den stora vita byrån stod. Jag satte upp en av tavelhyllorna på väggen där vitrinskåpet tidigare stod.  Det här tog några timmar, då jag inte orkade göra allt i ett svep, och det är inte klart än, men jag blir väldigt, väldigt nöjd :)


Till middag blev det en hamburgare med veckosallad och coleslaw. Inte det godaste jag ätit, brödet var lite torrt, men det funkade 

 

Kvällsrundan innehöll godissök, både högt och lågt. Det första Theo hittade var en rådjursklöv. Den hade inte Jag lagt dit :)

                 

Efter den rundan var de nöjda med att ligga i soffan resten av kvällen. Det var jag åxå :)  Såg let´s dance... försökte se lite melodifestival, men orkade inte vara vaken för att se Sverige ens... så jag kröp isäng. 


Idag tänkte jag sätta upp nån fler hylla i köket, och städa lite i inglasningen. Jo, tvätta någon eller några maskiner åxå, nu när det går hänga ut tvätten :)  Men, vi börjar med en morgonpromenad så får vi se hur långt orken räcker. Vänsterörat har varit ordentligt lock ett tag nu... varit lite ostadig till och från under en veckas tid... hoppas att det bara går över och inte blir nån Meniéreattack av det hela. 


Hoppas höra av Pernilla, Pehr och Otto idag, de landade igårkväll i Turkiet. 


Nu ska jag försöka kicka av mig tofflorna och hänga upp morgonrocken. Theo har vaknat men Alice ligger och trynar i sängen än. Ha en fin söndag - fyll den med nåt värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards