Alla inlägg den 21 maj 2022

Av maria tafvelin - 21 maj 2022 08:41

Lördag morgon. 15 !! grader och klarblå himmel. Håll i hatten, idag blir det upp mot 20 grader. Sol upp 2.49 och ner 22.14 "Ring så spelar vi" ljuder, just nu spelas Mando Dias "Strövtåg i hembygden"


Igår efter morgonrundan åkte jag till Boviken och drack kaffe hos Hannah och Robban. Blev kvar där lite så att vi la spår till både Greta och Lilly. Sedan åkte jag hemåt, sprang in på Ica Kåge, letade sedan upp den adress där jag fyndat ett fleesställ till Otto i större storlek än det han har nu - hur ogärna man än vill, blir det ju höst och vinter igen. Innan jag lämnade Boviken, lånade jag med mig en långskaftad sekatör. Hem, satte ut hundarna i hundgården och gick loss på vinbärsbuskarna på gården

 

Hann även påbörja hallonlandet, innan orken rann ur. Idag ska jag ta Alice och skrindan, och bära bort lövhögarna jag räfsat ihop hittils. Nu är all snö borta från gården, är bara kvar några högar på baksidan, vid fliseriet, men där behöver jag inte vara och hålla på så mycket :)


Jag hade ju tagit fram en klump pizzadeg ur frysen, så till middag blev det en calzone

             

sjukt gott!


Masked singer på tv, sedan var det kvällspink och gonatt. Vaknade 4.30 men somnade om. Sedan sov jag till 8.15 :)  

 

Idag ska jag som sagt frakta undan lövhögar, och fortsätta tukta  hallonlandet. Vi får se hur långt orken räcker. Ikväll kommer Pernilla, Pehr och Otto hem från en fantastisk resa. Det lutar åt att det blir frukost i Boviken i morgon så man får kolla på fler bilder, och lyssna på hur de haft det. Nu har vi ju facetimat flera gånger och fått foton skickade, så jag har ju en inblick i vilket paradis de befunnit sig i. 


Nu ska jag i alla fall av med tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och komma iväg ut på promenad. Ha en superhärlig lördag - fyll den med värda grejer!


Gomorron


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards