Alla inlägg den 7 april 2022

Av maria tafvelin - 7 april 2022 07:39

Torsdag morgon. 6 minusgrader och snöfall. Sol upp 5.27 och ner 19.46


Igår var en bättre dag, och det berodde på att jag inte mådde illa. Första dagen på länge, och det kändes otroligt bra!Orkade sopa av bilen och flytta den samt skotta av bron, där tog orken slut, men jag är nöjd. 


Dagarna går så oerhört snabbt och även om jag nu accepterat att jag kommer att behöva hela sjukskrivningstiden och kanske mer därtill för att återhämta mig, så känns det ju onekligen gå lite långsamt framåt. Jo jag vet, jag är otålig ... men det är inte kul att upptäcka att man knappt kan göra ett benböj (när man tappat nåt på golvet som ska upp) och knappt orkar gå till brevlådan. På en månad, när man bara legat ner i princip, knappt fått stegräknaren att reagera.. då försvinner musklerna snabbt, för att inte tala om konditionen. Fast... när jag fått tänka ett varv och tänker lite utanför mig själv, så är det inte speciellt synd om mig. Eller, det är inte synd om mig ett dugg rättare sagt.


Igårkväll blev det lite senare än tänkt framför tvn. Finalen i sveriges mästerkock var självklar... sedan blev jag kvar i programmet som var efter... vilket ledde till att jag inte orkade gå upp och duscha som jag tänkt, utan det blev kvällspink med hundarna och sen isäng. Så, medans hundarna sover nu, ska jag gå upp och ta den där duschen. 


Ha en fin dag, gör nåt värt av den! Min plan för dagen är att orka gå ner i källaren och tvätta,och sedan hänga tvätten. 


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards