Alla inlägg den 22 april 2022

Av maria tafvelin - 22 april 2022 07:41

Fredag morgon. 6 plusgrader och sådär halvklart. Det ska ju vara halvklart och lite svalare en vecka framöver nu. Sol upp 4.32 och ner 20.34


Igår, efter morgonrunda med hundarna, åkte jag iväg och skiftade däck på bilen. Klockan var 10 när det var klart, och vårdcentralen skulle ringa mig 10.30, drog då iväg på OK solbacken för att tvätta bilen. 6 bilar framför, vilket betyder en timmes väntetid, jamen det blir perfekt. Vårdcentralen ringde och jag fick en tid för provtagning kl 13.45, eftersom läkaren bett att jag skulle kolla ifall jag kunde få en tid redan samma dag. Jag kände att det var lite onödigt att åka hem, för att sedan åka tillbaka till Kåge, så jag beslutade mig för att stanna kvar på solbacken tills det var dags.


Kring 11.50 var bilen nytvättad, åkte då på Solbackens handelsområde och tänkte att det skulle gå snabbt att fördriva tid fram till ca 13.30    ....  Gick ett varv på Rusta, KappAhl, Lindex, IcaMaxi .... sen var jag helt slut. Jag var tvungen sätta mig i bilen och vila... ville helst sova. Körde iväg till Kåge och var framme vid vårdcentralen 13.15, satt i bilen och vilade tills det var dags att gå in. 


När jag kom hem tog jag ut hundarna på gården för pink, sedan var det bara att lägga sig i soffan, nästan grinfärdig av trötthet. Vilade/slumrade ett par timmar, sedan var det dags för middag. Det blev stekt lax, melonsallad med fetaost och hollandaiseås. Mycket gott!

 

Jag gickin och läste journalanteckningar från när jag låg inne på Medicin. Oj så många anteckningar! Eftersom jag var så dålig så visste jag inte mycket om vad som hände, så det var intressant att få läsa. Väldigt detaljerat. 

"Åt två tuggor till lunch" , "Gått ner 3.2 kg sedan igår", "väldigt sjuk och medtagen", "kontaktar Umeå för dialys" bland annat. 



Redan kl 20 kände jag att det började vara dags att få komma isäng, och innan man varit ute med hundarna samt borstat tänderna mm så var ju klockan 21. Då var det skönt att lägga sig under täcket

 

Somnade direkt. Vaknade för att gå på toa, då var klockan 23.30, somnade om väldigt snabbt. Sov sedan till kl 7. 


Idag ska jag bara vila är planen. Kanske Hannah och Robban kommer hit för att fylla pellets. 


Nu ska jag i alla fall hasa ur tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och komma iväg ut. Ha en Bra fredag - fyll den med nåt värt!


Gomorron


Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards