Alla inlägg den 21 april 2022

Av maria tafvelin - 21 april 2022 07:15

Torsdag morgon. 3 plusgrader och strålande sol. Sol upp 4.35 och ner 20.31 Sitter vid köksbordet och lyssnar på fåglarna som kvittrar härute. Det ska bli ytterligare en vacker, solig dag. 


Igårkväll när jag la mig, tänkte jag att det är nog bra att ställa ett alarm. Jag ska ringa vårdcentralen kl 8, och om jag vaknar kring 4-5 och ska upp på toa, och somnar sen om ... då kanske jag sover lite för länge. Nu till själva grejen:

- Jag ogillar samtliga ljud man kan välja för alarmet. Jag vill INTE vakna med stresspåslag! Det finns lixom inte någon mjuk och fin fågelsång, som jag hade på min gamla telefon. Eller, jo det finns, men då kostar det pengar. Ok ... jag får väl betala då. Nu bar det sig inte bättre än att jag inte kunde genomföra köpet, då jag glömt lösenordet till AppleID. Klockan  var såpass mycket att jag inte orkade dra igång projektet att byta lösenord heller. Som tur var, vaknade jag kl 7 och klev upp då, hade ställt alarmet på 7.30 :)  


Läkaren ringde igår afton. Då jag beskrev hur det känns i dagsläget sa hon att det inte är så konstigt att jag inte känner mig helt pigg än. Återigen sa hon att jag varit väldigt sjuk, på alla år som hon jobbat som läkare kan hon inte minnas att hon träffat någon som varit så sjuk. Nu är det ett sorkår, och de får in patienter varje vecka, men ingen ligger inne mer än ett eller två dygn, så är de på benen igen. Senaste blodprovet jag tog just innan påsk, visade 223.... veckan innan låg det på 300nånting ... så värdena går definitivt åt rätt håll.... men orken...


Hon ville att jag skulle ringa vårdcentralen idag och fråga om det finns möjlighet att få komma och lämna prov nu idag, så det ska jag göra. Kl 9.45 ska jag sedan vara på Gummiverkstan och skifta till sommardäck. Nu om någonsin är jag oerhört glad över att jag valt Däckhotell. Värt varenda krona. Kanhända jag slinker förbi på OK solbacken och tvättar bilen åxå ... tvättade den i söndags.... men nu när jag har abonnemang på tvätt, så har jag ju 8 tvättar/månad, och man behöver inte ens kliva ur bilen, utan bara köra fram till porten så öppnas den automatiskt :)


Nu ska jag hasa ur tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och komma ut på en liten promenad. Ha en fin dag, se till att göra nå värda grejer!


Gomorron



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards