Alla inlägg den 13 april 2022

Av maria tafvelin - 13 april 2022 07:28

Onsdag morgon. Temperaturen på nollan och halvklart. Sol upp 5.05 och ner 20.05


Igår, efter morgonrutt med hundarna, begav jag mig till förskolan där jag skulle träffa rektorn för vidare prat om ev anställning. Det är lite lustigt, för det pratas som om jag redan är självklar, har bland annat fått sms av en förälder som har sina barn där som blev glad över att jag ska börja.... fast .... jag hade då inte ens pratat med rektorn överhuvudtaget. 


När jag åkte därifrån är jag inte alls säker på att det blir något. Det beror på lönen. Jag förstår att jag måste backa lite från den lön jag har nu, men jag backar inte hur mycket som helst och ärligt talat så höll rektorn på att sätta i halsen när jag sa hur mycket jag kostar. Hon skulle höra av sig, så hon ringer väl idag 


Efter det besöket, åkte jag på Victoria. Alla som jobbade kom och ställde sig där jag satt i soffan i entrén och vi pratade ett bra tag (om hur jag haft det den här månaden som gått). När vi (ag) pratat en BRA stund, kom Annas pappa, så jag bad att få prata med honom och Anna en stund. Jag förklarade varför jag sagt upp mig, men betonade gång på gång att jag är såå imponerad av Anna. Det blev ett mycket bra samtal. 


Helt slut åkte jag hem, tog ut hundarna en kort sväng, sedan åt jag en rejäl macka för att sedan vila. På kvällen försökte jag se Benjamins, men orkade inte så jag gick och la mig kring 20.30 och somnade nästan direkt. Har bara varit uppe 1 gång inatt tror jag ....  sedan vaknade jag kl 7 och klev upp. 


Jag funderar på att lasta hundarna i bilen och åka iväg för promenad. Det känns som att de skulle behöva lite mer stimulans än de fått här i slutet. Vi får se vart det bär av :)



Nu ska jag hasa ur tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och komma iväg ut. Ha en fin onsdag, gör nåt värt av dagen!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards