Alla inlägg den 9 april 2022

Av maria tafvelin - 9 april 2022 07:51

Lördag morgon. 1 plusgrad ochlätt snöfall. Sol upp 5.19 och ner 19.53


Igår hadejag ju tid på vårdcentralen för prover kl 11.45 .... Det blev att ringa och boka om tiden, för jag tog mig inte från gården. Jag var insnöad. Fick tid på måndag istället. Jädrar vilket snöoväder det var!  Det åskade, rasade från taket, blåste så inni helvete. Snacka om snösmocka

 

Några timmar senare

           

Kring kl 18 kom äntligen Kalle

     

Då hade det slutat snöa, och jag åkte iväg på IcaMaxi och handlade :) 


Theo visade tecken på att vara orolig redan kring mitt på dagen, då allt var som värst, och mot eftermiddagen märkte jag det även på Alice, som är lugnet själv i vanliga fall. Det blev för mycket för dem helt enkelt. Efter kvällspinket då vi gick och la oss, skakade Alice som ett asplöv. Jag vet inte riktigt hur länge vi låg innan hon till slut somnade, men det var en bra stund. Lillgumman. Nu när jag klev upp, följde hon med och sitter bredvid mig här på golvet, det brukar hon aldrig göra, hon brukar sova vidare. 


Planen för idag är att orka gå bort till fliseriet och kolla om flisen räcker tills i morgon. Hannah och Robban är i STockholm, och om inte flisen räcker, ska Pernilla och Pehr komma och hjälpa mig med att ösa ner pellets istället. Jag ska även vika bort tvätt och dra igång en maskin till. 


Igår afton ringde nya rektorn på den förskola jag kanske får jobb på. Jag ska dit på tisdag på träff. Håll tummarna för mig :)


Det känns att jag låg vaken en bra stund inatt ... känner mig riktigt trött. Fast, om det inte gått över efter morgonpink med hundarna, så lägger jag mig bara helt enkelt. 


Ha en rikigt fin lördag, gör nåt värt av dagen!


Gomorron



Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards