Alla inlägg den 20 april 2022

Av maria tafvelin - 20 april 2022 07:43

Onsdag morgon. 3 plusgrader ochklarblå himmel. Prognosen säger full sol både idag och i morgon, och att temperaturen kan ta sig ända upp till 11 grader :) Sol upp 4.39 och ner 20.28


Igår på morgonpromenaden, tog jag mig ända ner till stugorna. Jobbigare hem, då det är uppför i slutet... fick vila några gånger och bara titta på när hundarna nosade runt. Vi var ute en bra stund, så det blev ingen utflyktspromenad någonstans. Däremot åkte jag in till Kåge och handlade lite. Vilade en stund, sedan gick jag ut och fipplade lite i varmkomposten, hällde på lite kompostströ. Till lunch blev det en tunnbrödmacka med skivad kall potatis, lite creme fraiche och de sista sillbitarna som var kvar sedan påsk. 


Lite frustrerad börjar jag känna mig att det tar sån tid att återfå orken. Jo, jag vet att jag måste ha tålamod... men det känns lite svårt, särskilt när det börjar vara så fint väder ute. Soligt , bar asfalt... skulle vilja vara ute och gå i timmar. Jo, det finns massor med folk som har det betydligt värre, det är krig och svält i världen... men lika förbannat vill jag återfå orken och kunna göra det jag vill. 


Till middag kokade jag en enkel korvgryta. Snabbt och gott

 

Pratade i telefon med både Hannah och Pernilla, tittade lite på TV, var ute med hundarna... sedan var det dags att gå isäng. Vaknade kl 4 för att gå på toa, och sedan kl 7, så det tar sig :)


Jag väntade ju att läkaren skulle ringa igår, men det gjorde hon inte. Får ringa själv kanske. Behöver förlänga sjukskrivningen något ... 


Nu ska jag hasa ur tofflorna och hänga upp morgonrocken, väcka hundarna och ta en morgonrunda. Det är inte så lerigt om man går innan det hunnit bli för varmt. Ska kolla till fliseriet åxå. Ha en fin dag, kom ihåg att DU gör valen, DU bestämmer vad för värt du ska göra idag. Jag tror att jag idag ska sätta mig ute på bron en stund och bara njuta av fågelsång och vårkänsla. DET om Något, är Värt!


Gomorron

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards