Alla inlägg den 10 april 2022

Av maria tafvelin - 10 april 2022 10:47

Söndag förmiddag. 1 plusgrad och molnigt. Sol upp 5.16 och ner 19.56


Jag har redan varit ute med hundarna. Vaknade första gången kl 6... eller, första gången var ju kl 01, för att gå på toa, sedan sov jag faktiskt till kl 6. Gick på toa, men gick sedan och la mig igen. Kände mig trött, och inte fanns det någon anledning att kliva upp den tiden heller. Vaknade 10.10 Klev upp, gick på toa .... hundarna gjorde inte en tendens till att kliva upp. Men, nu har de fått mat och vi har varit ute på en kort runda. 


Igår plumsade jag bort till fliseriet och hundarna fick sig ett rejält träningspass, för det är djup, tung snö. Såg att flisen var slut, så det måste fyllas på pellets. Pernilla och Pehr kom, då hade jag precis lunchen färdig så vi åt tillsammans innan vi gick ut. Hittade några lådor köttbullar i frysen som jag värmde, stekte några prinskorvar som var över efter jul, gjorde en veckosallad och kokade potatis. Det blev jätteuppskattat :)


Hundarna fick hänga med ut och fylla pellets, och springa runt lite, sen åkte Pernilla och Pehr, de skulle på hockey. Jag och hundarna gick in och tog det lugnt ett tag. Upptäckte att hockeyn sändes på 4:an, KUL! Jag hann se första perioden, sedan knackade det på dörren. Anneli och Sara!!!! Men hjälp vilken överraskning! :)

De hade med sig en present: Brieost, kex och en förpackning kvalitetssalami!!! och ett kort

 

Så himla glad jag blev! De satt kvar och surrade till .... tror klockan var kring 18 :)


Ut med hundarna en sväng på gården, åt ett par köttbullar och prinskorvar som var kvar efter lunchen... sedan soffhäng med hundarna. När Let's dance började, tog jag fram lördagsmyset 


 

Men GUD så gott!!!! 


21.20 la jag mig och släckte lampan. 21.40 plingade det till i telefonen, det var Pernilla som skickade en filmsnutt på Otto ... gullungen :)   Kollade in den, och somnade nära nog direkt jag la bort telefonen. Det märks att kroppen fortfarande behöver vila, eftersom jag sov ända till 10.10


Nu ska jag rigga för godissök härinne åt hundarna, sedan blir det någon form av brunch. Ha en fin Söndag, fyll den med nåt värt! Själv ska jag vila hela dagen. I morgon är det vårdcentralen och provtagning. 


Tjing så länge

Presentation


Ny blogg, men det är fortfarande jag. Min blogg handlar om min vardag med jobb och hundar. Låter kanske trist, men det händer grejer varje dag. Jag ventilerar tankar, känslor, samhällsfenomen och annat som intresserar mig. Välkommen!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards